sanitair verwijderen
Stap 1: Sanitair Verwijderen

Als eerste vragen wij u waar de watermeter zit om het water even af te kunnen sluiten. Wanneer dat gedaan is beginnen we met het demonteren van het aanwezige sanitair.

Over het algemeen zijn dit de wastafel, een badmeubel, de kranen, ligbad, douche-cabine en wellicht nog een paar andere kleine dingetjes.

Tijdens het demonteren van dit sanitair en de kranen doppen we ook meteen de leidingen af zodat het water er zo snel mogelijk weer op kan.

Wanneer dit allemaal is gedaan brengen we meteen alles naar buiten zodat we weer in een lege ruimte verder kunnen. Het water kan er weer op en na een controle op lekken gaan we weer verder met de volgende stap.

Tegels verwijderen
Stap 2: Tegels Verwijderen

Nu komt het stukje dat waarschijnlijk de meeste overlast zal geven tijdens het slopen van uw badkamer, namelijk het verwijderen van de wand- en vloertegels.

Dit doen wij met een elektrische breekhamer met daarin een scherpe beitel waarmee we onder de tegels kunnen komen en van de muur kunnen wippen.

In sommige gevallen moet ´wippen´ worden vervangen door ´losbreken´ vaak omdat de tegels erg oud zijn en stevig vastzitten op de muur of de vloer.

Wanneer de tegels allemaal verwijderd zijn gaan we meteen alles opruimen en via de trap naar beneden brengen in speciekuipen of puinzakken. Soms kan het met een touw en emmer via het raam.

Opruimen badkamer
Stap 3: Schoon Opleveren

Nadat we alles uit badkamer hebben verwijderd lopen we alles nog een keer goed na en als we nog iets tegenkomen dan verwijderen we dat meteen.

Als alles goed is verwijderd wordt het tijd dat we al ons gebruikte gereedschap opruimen en dit weer naar beneden naar onze bus brengen.

We nemen de bezem, een stoffer en blik en een vuilniszak mee terug naar boven om de kale badkamer goed schoon te vegen en op te ruimen.

Hierna halen we u erbij om alles even na te kijken en/of te controleren en als u ook vindt dat alles goed is wordt het tijd om afscheid te nemen en gaan wij weer naar een volgende badkamer.