BadkamerLatenSlopen.nl is een onderdeel van Kalker Recycling & Sloopwerken door velen ook wel gewoon Sloopbedrijf Kalker genoemd. Kalker is sinds 2010 actief in de sloopbranche en voorheen enkele jaren als oud ijzer en metalen handelaar.

Sinds 2010 is Kalker zeer actief in de particuliere sector waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn: plavuizen verwijderen, keuken verwijderen, badkamer slopen, vloerbedekking verwijderen, caravan slopen en het deels of volledig strippen van huizen, kantoren, winkels en bedrijfspanden in het hele land.

Voor bovengenoemde sloopwerken hebben wij dan ook een aantal websites gemaakt (zie onderaan de homepagina) om u nog sneller te kunnen bedienen wanneer u in Google zoekt op bijvoorbeeld "badkamer laten slopen". Dit omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een normale prijs voor het laten slopen van een badkamer.

Wij weten van sommige concurenten dat zij regelmatig de hoofdprijs vragen. Een bedrag tussen de 800 en 1200 euro voor het slopen van uw badkamer is dan een normale prijs volgens hun. Wij doen het in ieder geval altijd een stuk goedkoper!

Bij ons betaalt u tussen de 265,00 euro voor een kleine doucheruimte en maximaal 815,00 euro voor het geheel laten strippen van een grotere badkamer inclusief wand en vloertegels, afdoppen leidingen en afvoer van het vrijgekomen afval. En ohja, ook de materiaalkosten, stortkosten en voorrijkosten zitten hier bij inbegrepen!